Missha - korėjietiškas kosmetikos gamintojas

Kokybė turi būti prieinama visiems

Koriejiečių kosmetikos ženklas Missha buvo įkurtas dar 2000 m. ir per truputėlį daugiau nei 20 metų pasiekė daugiau nei 10 millijonų klientų namus. Tai ženklas, pritraukęs klientų visame pasaulyje, ir įrodęs, jog geba pasiūlyti puikią kokybę už prieinamą kainą. Kaip ir dauguma kitų korietiškų kosmetikos kompanijų, Missha kosmetika gaminama tik iš 100 % natūralių ingredientų. Tačiau, tapusi globaliu grožio prekės ženklu, Missha peržengia standartines K-beauty ribas, o lyginant su kitais populiariais koriečių kosmetikos vardais, kaip Shisheido, Estee Lauder ar kiti, kainos atžvilgiu yra nesunkiai prieinama kiekvienam vartotojui. Missha kosmetikos proveržis įvyko ganėtinai neseniai.  2019 metais jai pavyko pasiekti pirmąjį savo pardavimų rekordą, kuomet vieno populiariausių produktų, Missha BB kremo, buvo parduota daugiau nei 10 milijonų vienetų. Tuo šios kompanijos sėkmė nesibaigė. Praėjus tik vieneriems metams ji pasiekė antrąjį pardavimų rekordą, pardavusi daugiau nei 130 milijonų vienetų BB kremo ir tais pačiais metais atidarė virš 30 000 savo parduotuvių visame pasaulyje. 

Dėmesys klientams

Skrupulingai atsižvelgdama į savo klientų odos poreikius ir įsiklausiusi į jų istorijas, Missha sukūrė sprendimus, kurie remiasi funkcionalumu ir efektyvumu. Tokiu būdu kiekvienas gali patirti šiuos privalumus, kurie buvo sukurti remiantis jau esamų klientų išreikštais pageidavimais. Tačiau šis prekės ženklas nesiruošia nustoti tobulėti ir toliau artimai bendradarbiauja su savo klientais. Kadangi, šio prekinio ženklo kosmetika yra gaminama tik iš 100 % natūralių ingredientų, yra organiška, ji turi tam tikrų privalumų: tinka visiems odos tipams, nedirgina odos, nesukelia jautrumo ar kitų odos problemų. Produktų saugumas ir veiksmingumas yra užtikrinamas kompanijos laboratorijose, kurios naudoja specialią ir unikalią tik Missha laboratorijoms, absorbcijos metodiką. Kosmetikos sudedamųjų dalių kokybė padeda užtikrinti geriausius rezultatus, o ingredientų sąrašas susideda tik iš būtinų produktų. 

Missha kosmetika 

Missha siūloma produkcija – tai veido odos priežiūros priemonės bei makiažias.

BB kremai

Asortimente galite rasti BB ir kitus veido kremus, aliejus, priemones apsaugančias nuo UV spindulių, kosmetiką skirtą akims ir lūpoms, bei daug kitų grožio priemonių. Tarp visų išvardintų produktų, Missha itin didžiuojasi laimėjimų sulaukusiais savo produktais. Labiausiai pasisekęs ir daugiausiai dėmesio atnešęs Missha M Perfect Cover BB kremas, puikiai padengentis veido odą, buvo tas produktas, kuris pastūmėjo kompaniją į sėkmę pasauliniu lygmeniu dar 2019 metais. Šis produktas pasižymi drėkinamosiomis savybėmis, apsaugo nuo UV spindulių, stabdo odos senėjimą, puikiai veikia, kaip makiažo pagrindas ar bazė. Dėl savo itin lengvo ir gero odos padengimo, ši priemonė gerai maskuoja veido dėmes, su amžiumi atsirandančius odos pigmentacijos pakitimus ar net raukšles. Kiti gerai žinomi Missha produktai – tai Missha Boomer, kremas naudojamas kartu su prieš tai jau minėtu BB kremu, veikiantis kaip makiažo pagrindas ir naudojamas prieš tepant BB kremą, taip padedantis jam išsilaikyti visą dieną, bei Missha M Shinny BB kremas, kuris puikiai maskuoja odos nelygumus ir spuogų paliktus randus. Svarbu nepamiršti, jog visi šie produktai pasižymi maloniu aromatu.  

Missha airy veido kaukės

Missha Airy yra plonos ir švelnios veido kaukės, skirtos suteikti odai šviežumo ir drėgmės. Šios kaukės yra pagamintos iš plonos ir kvėpuojančios medžiagos, kuri leidžia odai kvėpuoti, o jos unikalus derinys su drėkinančiais ingredientais padės išlaikyti odos drėgmę ir suteiks sveiko blizgesio. Rekomenduojama naudoti kelis kartus per savaitę, siekiant pagerinti odos būklę ir išlaikyti ją šviežią ir švytinti. Missha airy asortimente galima rasti įvairių kaukių tokių kaip su agurkų, medaus ar alijošiaus ekstraktais. 

Missha Mascure veido kaukės

"Missha Mascure Face Mask" yra veido kaukės, skirtos pagerinti odos tekstūrą ir suteikti jai šviežumo. Ši kaukė yra pagaminta iš aukštos kokybės medžiagos, kuri prisitaiko prie veido kontūro ir suteikia gilų drėkinimą. Tai unikalus derinys su veiksmingais ingredientais, tokiais kaip alavijas ir hialurono rūgštis, kurie giliai drėkina ir maitina odą. 

Missha Time Revolution linija

"Missha Time Revolution" yra odos priežiūros produktų linija, skirta padėti atkurti jaunatvišką ir šviežią odą. Ši linija apima įvairius produktus, įskaitant serumus, kremus, ampules ir kaukes, kuriuose yra veiksmingų ingredientų, tokių kaip niacinamidas, rutinas ir Fermentuoti augalai. Šie ingredientai yra žinomi dėl savo anti-senėjimo ir drėkinimo savybių, todėl ši linija yra puiki pasirinktis tiems, kurie nori sumažinti raukšles, sumažinti tamsias dėmeles ir pagerinti odos tekstūrą ir spalvą. "Missha Time Revolution" produktai yra skirti visų tipų odai ir yra švelnūs bei efektyvūs.

Missha laimėjimai

Kalbant apie šios kosmetikos kompanijos laimėjimus, ji gali pasigirti tikrai nemažu jų skaičiumi. Pradedant Time Revolution Artemisia Treatment Essence esencija veidui, kuri susilaukė šių laimėjimų:

  • 2020 K-beauty of Allure apdovanojimų laimėtoja
  • 2019 gruodžio Unpa‘s Beauty Review apdovanojimų laimėtoja serumų/ampolių/esencijų kategorijoje
  • 2019 birželio Unpa‘s Beauty Review apdovanojimų esencijų kategorijoje laimėtoja
  • 2019 gegužė pirma vieta Ssiter‘s New Pick of Unpa

Ir tai tikrai ne vienintelis produktas susilaukęs tokio didelio pripažinimo. Tokiu pat kiekiu apdovanojimų pasižymi Missha Vita C Plus Spot Correcting & Firming ampolė, Time Revolution Algae Treatment Essence veido esencija, ir kiti produktai.

Taigi, jeigu ieškote iš kokybiškų produktų pagamintos kosmetikos, kuri neverstų jūsų iškratyti savo piniginės, ieškote natūralumo ir patikimo prekinio ženklo – Missha kosmetika yra būtent tai. Ji ne tik siūlo platų priemonių pasirinkimą, bet nuoširdžiai atsižveglia į savo klientų poreikius ir pageidavimus, kas leidžia kompanijai nuolatos tobulėti, dirbti ties produktais, kurie yra aktualūs šiuo metu būdingoms odos problemoms bei jos poreikiams besikeičiančioje aplinkoje. Išbandykite šią kosmetiką, ir junkitės prie jau esamų ir laimingų Missha produkcijos vartotojų!

Your Dynamic Snippet will be displayed here... This message is displayed because you did not provided both a filter and a template to use.
„Laneige“ - korėjietiška kosmetika
unikali odos drėkinimo formulė iš Pietų Korėjos